amp templates
Mobirise

Over IAS

IAS staat voor "Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement" en is gevestigd in Enschede. Behandelend acupuncturist, fysiotherapeut en psycholoog in de praktijk is Bert Zandbergen. Met ruim 30 jaar ervaring en kennis kan er binnen de praktijk een scala aan behandelingen worden aangeboden en hierbij wordt een integrale aanpak gehanteerd.

Integrale aanpak
Deze aanpak is een combinatiebehandeling van bijvoorbeeld Biomedische Acupunctuur en fysio- en/of manuele therapie. Of een combinatie van acupunctuur met voedingsadviezen of supplementen. Ook kun je bij deze aanpak denken aan de combinatie acupunctuur en coaching (bijvoorbeeld in de programma’s stressmanagement en stoppen met roken of afvallen). Wat ook voorkomt is de combinatie van Dry Needling en oefentherapie. De Biomedische Acupunctuur combineert ook uitstekend met de technieken uit het Medical Taping Concept (MTC).

De meeste onderdelen van deze integrale aanpak zijn inmiddels evidence based practice. Dat betekent dat er naast wetenschappelijk bewijs veel klinische ervaring mee is opgedaan en de patiënten er in het algemeen erg tevreden over zijn.

Het IAS is:
• Kleinschalig
• Laagdrempelig
• Patiëntvriendelijk
• Persoonlijk
• Dicht in de buurt
• Uniek in Twente wat betreft Biomedische Acupunctuur

Het IAS heeft de verschillende specialisaties van deze integrale aanpak in huis en werkt binnen deze context nauw samen met de Osteopathie praktijk van Peter Overvoorde en met Martin Wessels, Tai Chi Choice Enschede.

Openingstijden, bereikbaarheid, parkeren?
Raadpleeg de contactpagina.

Adres

Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement
Bert Zandbergen
Oliemolensingel 204                   
7511 BE Enschede