landing page html templates
Vitaal programma IAS Bert Zandbergen Enschede

IAS Vitaal programma

Het IAS Vitaal Programma is een op maat gesneden preventieprogramma voor het individu, dat bestaat uit een aantal onderdelen, die samen uw gezondheid bevorderen. Eén acupunctuursessie per maand met een kruidenvoorschrift voor vier weken, een cd met een serie Tai Chi oefeningen en een meditatie/ ontspanningsinstructie houdt u fit en vitaal.

Voor werkgevers
Binnen de huidige regel- en wetgeving is een langdurig zieke werknemer een aanzienlijke kostenpost voor uw organisatie. Het eerste speerpunt van het IAS Vitaalprogramma is gericht op de bevordering van de vitaliteit en weerbaarheid van uw werknemer, met als primair doel ziekte te voorkomen. Daar waar reeds sprake is van ziekteverzuim, is het programma erop gericht de duur van de ziekte zoveel mogelijk te beperken.

Naast ziekteverzuim heeft u als werkgever te maken met oudere werknemers, waarvan een duurzame inzetbaarheid wordt verwacht. Niet alleen zullen ze tot ver voorbij hun 67e levensjaar moeten blijven doorwerken, maar ook zullen ze vitaal en gemotiveerd genoeg moeten blijven om zichzelf voortdurend te blijven bij- en nascholen. Duurzame inzetbaarheid is een tweede speerpunt van het IAS Vitaalprogramma.

Bent u geïnteresseerd in het IAS Vitaal programma ?
Schroom dan niet om contact op te nemen.

Adres

Instituut voor Acupunctuur en Stressmanagement
Bert Zandbergen
Oliemolensingel 204                   
7511 BE Enschede